SA “FEE-Nord” la Moldova Digital Summit 2024

Viitorul este interconectat cu digitalizarea continuă, astfel, SA “FEE-Nord” încurajează utilizarea proceselor digitale atât de către mediul de afaceri, cât și de către fiecare cetățean al țării. În cadrul Digital Summit Moldova 2024, eveniment găzduit în data de 6-8 iunie la Chișinău Arena,.specialiștii de la SA “FEE-Nord” au făcut cunoștință cu ultimele realizări ale guvernului în domeniul digitalizării serviciilor, precum și cu tendințele majore de transformare digitală a Republicii Moldova pe viitor.

Interes deosebit prezintă realizările Agenției Servicii Publice, ce a inițiat eliberarea cărților de identitate cu semnătură electronică calificată, și Băncii Naționale a Moldovei, ce a elaborat și livrat sistemul MIA Plăți Instant. Aceste mecanisme urmează a fi integrate în cadrul software-ului de facturare al SA “FEE-Nord” care este în proces de elaborare. Digitalizarea serviciilor în cadrul SA ”FEE-Nord” urmărește oferirea unui confort sporit consumatorilor în interacțiunea cu întreprinderea, precum și acordarea posibilității de a beneficia de serviciile SA ”FEE-Nord” la distanță, începând cu semnarea contractului de furnizare a energiei electrice până la achitarea facturilor de plată.

În acest an, principalului eveniment de tehnologie și inovare a adunat peste 4000 participanți, 50 de speakeri ai jucătorilor de talie mondială, 20 de workshop-uri tematice și 3 scene ce reprezintă în comun o platformă unică pentru schimbul de expertiză, cunoștințe, networking și inspirație.

This site is registered on wpml.org as a development site.