Mesaj de informare a consumatorilor!

Stimați consumatori,

Vă aducem la cunoștință că, în conformitate cu prevederile Legii 107/2016, Art.96, alt.5, este necesară încheierea contractului nou de furnizare a energiei electrice cu consumatorul a cărui contract a fost încheiat până în data de 28 iunie 2019, cu prezentarea buletinului de identitate și actului de proprietate sau de folosință asupra imobilului.

Astfel, dacă aveți contractul de furnizare a energiei electrice încheiat până în data de 28 iunie 2019, urmează să vă prezentați la biroul comercial al SA ”FEE-Nord” pentru a încheia un nou contract de furnizare a energiei electrice.

De asemenea, în conformitate cu prevederile pct.50 din Regulamentul privind furnizarea energiei electrice, sunt obligați să încheie contracte de furnizare a energiei electrice persoanele fizice sau juridice care au obținut un imobil cu drept de proprietate. Dacă vă regăsiți în situația dată, este necesar să vă adresați la biroul comercial al SA ”FEE-Nord” pentru a perfecta contractul pe numele noului proprietar.

Pentru o comunicare eficientă, solicităm să indicați adresa Dvs. de e-mail la încheierea contractului de furnizare a energiei electrice!

În caz de neclarități și pentru detalii suplimentare contactați-ne pe numărul telefonic indicat în factura de plată, aferent locului Dvs. de consum.

This site is registered on wpml.org as a development site.