Lansarea rundei a doua a Programului de stagii în sectorul energetic ,,Tinerii de azi – Viitorul energiei de mâine”

27 martie 2024, a avut loc lansarea rundei a doua a Programului de stagii în sectorul energetic ,,Tinerii de azi – Viitorul energiei de mâine”. Programul de stagii face parte din Proiectul Securitatea energetică a Republicii Moldova (MESA) finanțat de USAID și UKAid. 

În calitate de partener al programului, “FEE-Nord” SA încurajează și susține inițiativa formării și consolidării unei forțe de muncă bine calificate ce ar asigura prosperitatea și durabilitatea sectorului energetic al Republicii Moldova. Astfel, “FEE-Nord” SA își deschide larg ușile pentru Alexandru Didenco, student la Universitatea de Stat Alecu Russo din Bălți.

Pentru o perioadă de 6 luni, în cadrul Programului de Stagii Plătite în sectorul energetic desfășurat în cadrul “FEE-Nord” SA, Alexandru va beneficia de o experiență unică de colaborare și îndrumare din partea celor mai de seamă profesioniști ai sectorului energetic din țară, având oportunitatea de a aplica cunoștințele dobândite în timpul studiilor universitare într-un mediu practic. 

Alături de sursele de energie regenerabilă și potențialul de dezvoltare al sectorului energetic, personalul calificat reprezintă una din sursele succesului pentru dezvoltarea mediului energetic al  Republicii Moldova, potrivit Secretarului de Stat, domnului Constantin Borosan. Tinerii profesioniști sunt încurajați să profite la maxim de programul de stagii, să  nu ezite să ceară ajutor, să colaboreze și să își împărtăși ideile.  

“FEE-Nord” SA urează mult spor și o colaborare fructuoasă tuturor studenților beneficiari ai  programului de stagii. Voi sunteți – ,,Tinerii de azi – Viitorul energiei de mâine”!

This site is registered on wpml.org as a development site.