COMUNICAT

            În contextul situației epidemiologice din Republica Moldova, S.A.”FEE-NORD” informează că, continuă să activeze în regim normal, respectând toate prevederile ”Comisiei pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova”. Angajații S.A.”FEE-NORD” respectă strict normele sanitar-epidemiologice, sunt echipați cu manuși de protecție, măști și soluții dezinfectante pe bază de alcool.

         Vă informăm că aveți posibilitatea de a contacta operatorii noștri pentru a înainta toate întrebările existente la numerele de contact pe care le găsiți pe site-ul întreprinderii: www.fee-nord.md sau pe factura, alegând biruol comercial al raionului Dvs.

        Birourile Comerciale din cele 16 unități administrativ-teritoriale activează în regim special de la ora 730  până la1600, pauză de masă de la 1200   până la 1230.

        Reamintim consumatorilor casnici, că nu vor fi deconectați de la energie electrică, iar facturile pentru consumul de energiei electrică pot fi achitate la oficiile poștale care activează în regim normal, sau prin internet banking / alte mijloace electronice disponibile,  pentru neadmiterea acumulării datoriilor.

Aveți grijă de cei dragi!