Modalități de achitare - FEE-NORD
 

Modalități de achitare

Home » Modalități de achitare

INFORMEAZĂ-TE!

În vederea îmbunătățirii accesului în managementul calității serviciilor publice prestate pentru consumatorii ”FEE-NORD”, reprezintă un obiectiv primordial al întreprinderii, fiind cel mai mare furnizor de energie electrică din nordul țării cu deservire a 16 raioane.

Pentru satisfacția dumneavostră vă oferim servicii și soluții noi, care vin să economisească timpul dumneavostră pentru mai mult confort în posibilitatea de achitare și obținere a facturilor de plată.

Acum aveți posibilitatea să primiți prin e-mail factura de paltă a energiei electrice.

Accesând acest serviciu pute-ți afla suma calculată spre plată sau existența unor datorii chiar în ziua următoare după citirea contorului, nefiind necesar să așteptați primirea originalului facturii.

Astfel, aveți posibilitatea să achitați factura la orice bancă, oficiu postal sau internet banking, fără a vă face griji că factura în original ar putea să întârzie sau să se piardă în procesul distribuirii. Pentru a beneficia de acest serviciu este necesar: să vă prezentați la Biroul Comercial din zona deservită (locul de consum) VEZI HARTA pentru a completa o cerere-tip.

Factura pentru consumul de energie electrică o pute-ți achita la:

  • Filialele băncilor;
  • Filialele Î.S. ”Poșta Moldovei”;

Nu aștepta rândul la ghișeu! Achită prin metode alternative plata facturii! Alege-o pe ce care ți-se potrivește!

Metode de achitare

Achitarea automată de pe card bancar (plăți programate) – se realizează în baza unui contract de deservire, încheiat între client și bancă, acesta decontează automat de pe contul de card suma indicată în factură electronică, transmisă băncii de către furnizor.

Achitarea prin internet banking – prin intermediul paginilor web ale BC ”Victoriabank” S.A., BC ”Moldindconbank” S.A., ”FinComBank” S.A., BC ”Mobiasbanca – OTP Group” S.A., BC ”Comerțbank” S.A., BC ”Moldova-Agroindbank” S.A., BC ”Energbank” S.A.

Adresați o întrebare